Sandman Legal heeft een bewezen trackrecord in de transactiepraktijk en heeft vele ondernemingen begeleid, zowel in goede als in slechte tijden

Dit betekent dat het kantoor zich bewezen heeft als een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar advies en ondersteuning tijdens het proces van een fusie, een overname of een (andere) samenwerking (M&A).

Sandman Legal beheerst alle aspecten van het M&A proces, ook als het gaat om grensoverschrijdende transacties (crossborder). We helpen bedrijven bij het onderhandelen over de voorwaarden van de deal, het opstellen van de contracten en het naleven van wettelijke eisen.

Bovendien begeleiden we bij het identificeren van eventuele risico's en het ontwikkelen van een strategie om deze risico's te beperken. Zo nodig betrekken we daarbij een andere specialist, zoals op financieel (accountant of corporate finance) of fiscaal gebied of op het gebied van pensioen.

Een van de belangrijkste doelen van Sandman Legal is om ervoor te zorgen dat de M&A transactie een succes is. Daarom houden we in principe rekening met de belangen van alle partijen en werken we samen om de deal tot een goed einde te brengen. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar manieren om ervoor te zorgen dat de deal snel en efficiënt wordt afgerond, zodat alle betrokkenen ook snel kunnen profiteren van de voordelen van de transactie.

Sandman Legal heeft verder een solide reputatie opgebouwd als het gaat om het begeleiden van bedrijven in slechte tijden. We hebben ervaring met het begeleiden van bedrijven die te maken hebben met financiële uitdagingen, zoals het oplossen van schulden of het omgaan met een faillissement. In deze situaties kan het belangrijk zijn om snel te handelen en ervoor te zorgen dat het bedrijf zijn belangen behoudt en zijn activiteiten kan voortzetten.